Lazer.ro Forum Galerie foto/video Echipament Locatii Intrebari frecvente Tarife

LAZER.ro

Camuflaj

Vara Iarna Stincos Urban De jucarie Modern

Tinta

Duplex Incrucisat MilDot Punct rosu ProShoot
Radio21
Bucuresti
Tel: 0741 024 651
Email: contact@lazer.ro

Iasi & zona Moldovei
Tel: 0732 133 833
Email: contact_iasi@lazer.ro

Fa o rezervare!
Inscrie-te acum pe forum si joci o jumatate de ora GRATIS!

Vreau sa ma inscriu!

Trupele se mobilizeaza, asaltul incepe… Misiune indeplinita!

Bine ai venit la LAZER, primul furnizor de jocuri outdoor de laser tag din Romania!


Lazer iti aduce un nou concept pentru distractie Laser Combat - sistem de antrenament pentru multe armate din lume, inclusiv cea a SUA, Angliei sau Suediei.


Laser Combat este un joc extrem de antrenant care se desfasoara intr-un cadru natural si simuleaza excelent o lupta reala. Laser Combat iti ofera senzatii tari si adrenalina fara vanatai sau lovituri dureroase, fara echipamente care sa te incomodeze ca in jocul de paintball.


Vrei sa te simti ca in trupele speciale? Vino si joaca Laser Combat! Strategia, abilitatile de joc si mai ales lucrul in echipa sunt esentiale pentru a indeplini o misiune.


Cauti o activitate care sa se potriveasca tuturor din grupul tau? Avem raspunsul pentru tine! Invita-ti prietenii la o partida de Laser Combat. Laser Combat se poate juca ORIUNDE si ORICAND de catre ORICINE, indiferent de varsta sau sex. Avem o gama variata de pachete disponibile pentru grupuri sau doar pentru o persoana care vrea sa joace un joc.


Armele noastre sint o replica a armelor adevarate. Fie ca alegi un UZI sau un sniper (arma cu luneta), senzatia este cea de pe un camp de lupta.Nou pe www.lazer.ro?

  • Intra pe sectiunea galerie video si urmareste cateva filmulete facute la jocuri anterioare.
  • Intra pe Forumul Lazer si vei afla o multime de lucruri despre Lazer si Laser Combat de la veterani sau moderatori.


Desigur ne poti contacta direct pentru mai multe detalii. Vezi detaliile de contact in partea dreapta pe fiecare pagina.