Contact   |   EN   |   Laser Combat »

Bucuresti - Micul Paris?

Va invitam sa descoperiti Bucurestiul, impreuna cu noi, intr-un mod incitant, antrenant si placut.

Toate programele noastre sunt organizate ca mici excursii de cautare de comori, care vor face vizitarea atat placuta cat si educativa, fiind la final rasplatita si de un premiu pe care sa-l puteti lua acasa.

Bucuresti Art Treasure Hunt - 6 ore - de la 28 Euro

Descoperiti minunile Micului Paris intr-un traseu de 6 ore. Veti face o incursiune in obiectivele artistice ala Bucurestiului vizitand Muzeul Satului, Palatul Regal si Palatul Parlamentului, alaturi de alte locuri extraordinare ale orasului.

Curtea Veche Treasure Hunt - 6 ore - de la 19 Euro

Este o invitatie la o incursiune in trecut, in care veti descoperi intr-un mod antrenant, descifrand indicii si ghicitori, centrul vechi al Bucurestiului. Veti afla de ce Bucurestiul era numit "Micul Paris" vizitand locuri ca Muzeul de Istorie al Bucurestiului, Muzeul National de Istorie cu tezaurul de aur al Romaniei , Hanul cu Tei, Pasajul Mecca-Villacrosse, vechea biserica Stravropoleos, Biblioteca Nationala si multe altele.

Night Tresure Hunt - 4 ore - de la 18 Euro

Veti vedea un altfel de Bucuresti, privit de la cel mai inalt punct de bellevedere din Bucuresti, cat si de langa cele mai importante cladiri care, luminate in noapte, dau un farmec aparte orasului.

Party - pub crawling - de la 18 Euro

Vrei sa cunosti viata de noapte a Bucurestiului? Te vom duce prin cele mai interesante baruri si cluburi din Bucuresti si iti vom pregati multe surpize.